La TINETaula

La Diputació de Tarragona té com a objectiu apropar Internet als ciutadans. Per aquest motiu,  promou la TINETaula,  una activitat pensada per a què els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics per saber moure's per Internet i per a què aprenguin a optimitzar-ne els recursos. 

La TINETaula és un espai de formació gratuït dirigit als municipis de menys de 4.000 habitants , on la Diputació aporta l'equipament informàtic, el professor que coordinarà l'activitat i el material didàctic. L’ajuntament, per la seva banda, té que facilita un espai que s’habilitarà com a aula, amb connexió ADSL, amb les taules i les cadires necessàries per a encabir-hi 10 ordenadors portàtils i una instal·lació elèctrica correcta.

L'aula acollirà 20 alumnes per a cada municipi, als quals en acabar les classes se'ls lliurarà un diploma d'assistència.
L'activitat inclou quatre cursos: un d'Internet, Internet Avançat,  un de Blocs i un altre per aprendre a publicar una pàgina web. Aquests dos últims agafen com a referent els serveis de TINET, Blocs.TINET i WEbfàcil.

Imatge del cartell de la TINETaula