Presentació
El joc AUALÉ és un dels jocs més ancestrals que encara es juga avui en dia /// OWARE game is one of the most ancient games still played /// El juego AWALE es uno de los juegos más ancestrales que aún se juega hoy en día

LA REVISTA DIGITAL GRATUÏTA "MÓN AUALÉ" AL TEU ABAST

Món aualé 19
Món aualé és la primera revista digital divulgativa dels jocs mancala. És gratuïta. Té una periodicitat trimestral, editada en català, i consta de 20 pàgines. En els 20 números publicats, des de que va aparèixer el 12 de març de 2012, heu pogut aprendre a jugar a diversos jocs, llegir entrevistes, reportatges i articles, i veure molts objectes singulars.

món aualé núm.1 món aualé núm.2 món aualé núm.3 món aualé núm.4 món aualé núm.5  món aualé num.6 


món aualé num.7 portada num.8 Món aualé núm.9 món aualé núm.10 món aualé núm.11 món aualé núm.12 


món aualé num.13 món aualé num.14 món aualé num.15 món aualé num.16 portada num.17  portada num.18

logoinstagram 


FOLLOW US ON Instagram JUGAR A L'AUALÉ EN LÍNIA

Ja coneixeu les regles de l'aualé? Ja heu jugat unes quantes partides? Atreveix-te a jugar en línia.

awalé on lineEs pot jugar a l'aualé en línia des de la web awale.infoHa arribat el moment de perfeccionar la vostra tècnica i començar a jugar com uns professionals. Si encara no teniu prou pràctica amb l’awalé i no esteu del tot familiaritzats amb les regles, millor que repasseu les regles [+]

 Nota sobre aquesta web

Llicència de Creative Commons


"Awalé i altres jocs mancala" (2005-2017) és obra de
(
Jordi Climent)/CC BY-NC-ND 3.0

ADVERTIMENT: Sou lliure de Compartir (copiar i redistribuir el material en qualsevol mitjà i format) amb els Termes següents: 
1-RECONEIXEMENT: Vostè ha d'acreditar apropiadament, proporcionar un enllaç a aquesta web (la llicència) i indicar si s'han realitzat canvis. Vostè pot fer-ho de qualsevol manera raonable, però no d'una manera que suggereixi que l'autor d'aquesta web aprova el seu ús.
2-NO COMERCIAL: No podeu utilitzar el material per a finalitats comercials.
3-SENSE OBRA DERIVADA: Si remescleu, transformeu o creeu a partir del material, no podeu difondre el material modificat.

No hi ha cap restricció addicional — No podeu aplicar termes legals ni mesures tecnològiques que restringeixin legalment a altres de fer qualsevol cosa que la llicència permet.