Presentació
Web oficial dels Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona.

Benvinguda"Canteu salms i glorifiqueu el nostre Déu, al·leluia...!!!" Podria ser perfectament el lema dels CORS i ORQUESTRA dels Amics de la Catedral de Tarragona, ja que defineix exactament la raó de ser de l'agrupació coral: ANIMAR, amb els nostres cants, LES CELEBRACIONS LITÚRGIQUES DE LA CATEDRAL.
"Hem de cantar la litúrgia..., no durant la litúrgia", ens recorda constantment el nostre director Mn. Miquel i això és el que intentem fer tots plegats. Amb l'ajut de Déu i amb la vostra assistència i participació als oficis solemnes de la Catedral, esperem aconseguir-ho.
Sigueu BENVINGUTS, doncs, a aquest espai que pretén donar a conèixer la nostra realitat, com agrupació coral, i a sentir-nos, alhora, més units.
 
 

Canal YouTube de l'Arquebisbat de Tarragona


ALS QUATRE VENTS: POSAR ELS BÉNS EN COMÚ

EN EL NOSTRE MÓN PASSA


Concert COMMEMORATIU a Santa Maria del Mar de Salou


Pàgina web de la Parròquia de Santa Maria del Mar de Salou, amb la ressenya del concert commemoratiu de l'ANY MUNTANYOLA.


SantaMariaSalou.png
 
 
 Invitació / Crida


INVITACIÓ a tots aquells, homes, dones, joves i infants que us agradi cantar, que us agradi participar en les celebracions de la Catedral, la Schola Cantorum dels amics de la Catedral us ofereix poder-ne formar part. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic des d'aquesta mateixa pàgina web, entrant a la secció «» Contacte, que trobareu a l'esquerra d'aquestes ratlles o anant al local d'assaig de la Schola Cantorum (Pla de la Seu) els dilluns de 17:30 a 18:30 h. (Cor infantil Estels) i els dimecres de 20:00 a 21:15 h. (Cor Jove) i presentar-vos a la seva directora, Sra. Anna MATEU; o els dilluns de 19:30 a 21:15 h. (Coral), al Seminari, carrer Sant Pau, 4, i presentar-vos al seu director Mns. Miquel BARBARÀ.
SEREU BEN ACOLLITS...!!!
 La MARATÓ de TV3

Agraïments de La Marató de TV3


EmailMarató.jpg Diploma Marató.jpg

Spot de la MARATÓ TV3 2018 Vídeo promocional de la MARATÓ TV3 2018
   
TOC D'OFERTORI - So Nat - Grallers de Tarragona

Autor: Conrad SETÓ. Interpreta: SO NAT - Grallers de Tarragona. Direcció. Roser Oliver.


     
 
La Schola Cantorum en imatges:

 Col·laboració:

 Agustí del Diego  ::  16-11-2018