Presentació
Web oficial del Club Ciclista Alcover. Un web informatiu, participatiu i constantment actualitzat. Un web configurat per divulgar i promoure activitats relacionades amb la bicicleta. En definitiva; una via d’aproximació al Club.

Bicicletada Popular

Alcover, dijous 12 d'octubre de 2017.

Des de fa 15 anys Alcover retrocedeix 400 anys en el temps per endinsar-se en un ambient de bandolers. Del divendres 6 al diumenge 8 d'octubre de 2017 la vila celebra la Fira de Bandolers la qual s'inaugura a les 7 de la tarda del dijous 5 a la Casa de Cultura ca Cosme amb la conferència "El bandolerisme català dels segles XVI i XVII". Un altre esdeveniment important a l'octubre és la Festa Major d'Alcover, la qual es celebrarà del divendres 13 al dilluns 16. L'inici de la Festa Major va marcat pel tritlleig de les campanes i posterior gran tronada a partir de la 1 del migdia del divendres 13. 

Entre la Fira de Bandolers i la Festa Major hi ha el període entre festes i és aquí on el Club ciclista Alcover volem destacar la bicicletada popular per la nostra implicació en l'organització. Es tracta d'un acte obert a tothom amb ganes de pedalar una estona pels voltants immediats d'Alcover. La pedalada, ideal per a famílies amb nens, és el dijous 12 d'octubre a les 10.30 des del Pavelló Municipal. No cal efectuar cap pagament per participar-hi, només cal inscriure's anticipadament abans del dimarts 10 d'octubre al Punt d'Informació Juvenil o mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcover (col·laborador). Tothom que vingui a pedalar, a part de fer salut, podrà gaudir d'un esmorzar de germanor.
bocicletada 2017

Fira de Bandolers 2017

Festa major 201714a Marxa BTT Vall del Glorieta

Resultats i imatges (24.09.17)

classificació CCA

Ja podeu consultar les classificacions.
circuit llarg
circuit curt

càmera cca
Clica AQUÍ per veure algunes imatges de la marxa.