Presentació
Associació amb la finalitat de donar a conèixer el món dels motors clàssics, està dirigida a oferir assessorament a totes aquelles persones amants dels vehicles històrics i a l'organització d'esdeveniments.

icona rss Rss

XXIII TROBADA DE MOTOS ANTIGUES 5 I 6 DE MAIG 2018

 Cartell XXIII Trobada 2018XXIII TROBADA DE MOTOS ANTIGUES 5 I 6 DE MAIG 2018

FULL 1 XXIII TROBADA
 

FULL 2 XXIII TROBADAXV TRODADA DE MOTOS AMB DIPÒSIT SOTA XASSÍS

TROBADA SEAT 600

XV sota xassís informació CARTELL XV TROBADA SOTA XASSÍS

mapa la ramblaIX TROBADA DE BMW CLÀSSIQUES

BMW 2017-1

bmw 2017-2CARTELL XXII TROBADA MOTOS ANTIGUES

 CARTELL XXII TROBADAXXII TROBADA DE MOTOS ANTIGUES 24/25 SETEMBRE 2016

 - Dissabte dia 24,

 

Concentració de vehícles de 8h a 9h a la plaça del Mercat Municipal de Vila-seca. Realitzarem un bonic recorregut per les comarques del Tarragonès, l’Alt Camp, La Conca de Barberà , a fi de disfrutar dels paisatges del nostre territori i degustar la bona gastronomia. Com a element cultural visitaren la Cova de la Font Major, a l'Espluga de Francolí


Cova Espluga-1La 
cova de la Font Major, de sistema càrstic binari amb riu subterrani, és una de les set coves més llargues del món formades en conglomerat i una de les poques que s'estén, en gran part, pel subsòl del casc urbà. S'ubica a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) al llarg de 3.590 m de corredors descoberts fins ara. Hi és ben palesa l'activitat humana des de temps prehistòrics. Una part de l'interior de la cova està habilitada com a museu, únic en el món d'aquestes característiques.

Cova Espluga-2
Restaurant Masia Sagués

Desprès de la visita ens arribarem al restaurant Masia Sagués  http://masiasagues.cat 
per comentar les anècdotes de la jornada, compartir taula amb bona companyia i disfrutar plegats de la gastronomial local.En acabar el dinar reempendrem camí cap a Vila-seca a fi de cloure la jornada i preparar-nos per diumenge.- Diumenge dia 25,

 

De 8h a 9h del matí, ens trobarem a la Plaça del Mercat Municipal, i mentre ens agrupem degustarem “Xocolata amb Coca”. En sortir de ruta farem parada per esmorzar al Restaurant la Torre d'en Guiu http://www.latorredenguiu.com/ i un matí de recorregut per diferents poblacions i carreteres pintorestes de la nostra demarcació, inclosa visita a El Castell Del Catllar. 


Arribats a Vila-seca, anirem al restaurant “La Torre del Delme”, on dinarem i es farà entrega dels records commemoratius.

Catell Catllar     torre guiu

Els dos dies tenim trasport (BUS) per acompanyants que desitjin venir a la trobada.
Els preus de la sortida, amb pagament anticipat fins el dia 22/9/2016, són:

 

Opcions de sortida

Preus inscripció anticipada

Preus inscripció mateix dia sortida

1.Sortida dissabte (drets participació -samarreta-esmorzar-dinar i recordatori de la sortida)

40 €

60 €

2.Sortida matinal diumenge (drets participació – samarreta – esmorzar i recordatori)

20 €

30 €

3. Dinar diumenge.

20 €

30 €

Acompanyants el mateix preu que el pilot.

 

Els preus de la sortida, amb pagament el mateix dia de la sortida se’ls aplica un recàrrec del 50% en la inscripció de preu anticipat, segons acord pres a la reunió de clubs de la província.

 

Podeu fer el pagament anticipat i reserves al compte corrent del club, indicant el nom del pilot i un telèfon.

 

CC: 0081-0331-26-0001040610 (Banc Sabadell)

IBAN: ES31 0081 0331 2600 0104 0610

 

Després teniu d’enviar el resguard bancari junt amb la fitxa d’inscripció a:

acvima@gmail.com o al fax 977-392-361

Tenim, per tots aquells que vinguin de lluny reservades habitacions a l’Hotel**** Palas Pineda. Per contractar l’habitació podeu fer-ho directament al e-mail reservas@palaspineda.com o al telèfon 977 37 08 08 (Dolores Ochoa), indicant que sou del grup de Motos Antigues de Vila-seca.

Els preus de l’hotel no estan inclosos en l’ inscripció, el participant tindrà que abonar-ho directament a la sortida del hotel.

 

Per a consultes i reserves us podeu dirigir a :

-Jordi Ferré, telèfon 607 97 30 67.

-Josep, telèfon 600 45 11 75.

-e-mail acvima@gmail.com

 

Aneu-vos preparant que tenim molta benzina per cremar i quilòmetres per recórrer.

Nota: en cas de que fes mal temps el programa es farà igualment. L’organització es reserva el dret de fer qualsevol canvi en el programa de la trobada sense previ avis.

 

L’organització es reserva el dret a realitzar modificacions d’aquest programa.

Full inscripció.............  
Full inscripció XXII Trobada

Col·laboren:

Ajuntament de Vila-seca    Patronat Turisme Vila-seca    El Catllar

Les rutes previstes:
Mapa 24-09 primer tram

mapa 24-09 segon tram


Ruta 2na part dissabte XXII Trobada

25-09 Vila-seca El Catllar

Plànol diumenge 2na part XXII Trobada____________________________________________________________________XIV TROBADA DE MOTOS AMB DIPÒSIT SOTA XASSÍS 17/07/16

 XIV TROBADA MOTOS SOTA XASSÍSCARTELL VIII TROBADA BMW CLÀSSIQUES

 CARTELL VIII TROBADA BMWXXI TROBADA DE MOTOS ANTIGUES A VILA-SECA

3 I 4 D'OCTUBRE DEL 2015


Cartell XXI Trobada

 XXI TROBADA-2


PROGRAMA XXI TROBADA MOTOS ANTIGUES

CARTA XXI TROBADA MOTOS ANTIGUES 2015

FULL INSCRIPCIÓ XXI TROBADAXIII TROBADA MOTOS AMB DIPÒSIT SOTA XASSÍS


XIII Sota XassísFitxa inscripció trobada sota xassís VII TROBADA BMW CLÀSSIQUES 19 D'ABRIL 2015

 

A las nueve de la mañana del día 19 de abril, con puntualidad, un total de 42 motos BMW con matrícula anterior a 1980 han partido de la localidad de Vila-seca (Tarragona), para iniciar una ruta que ha llevado a los participantes por bellos parajes de la provincia de Tarragona y Lérida.

R-60, R-90 S, R-45, K-75, K-100, R-80 S/G, R-75 y muchos otros modelos en un perfecto estado y un rugir envidiable, bellezas de dos ruedas circulando por carreteras serpenteantes, dando un sonido y color al paisaje que solo este tipo de salidas puedes ofrecer.

En una primera etapa de cerca de 70Km, los participantes han recorrido las poblaciones de Les Borges del Camp, Alforja, Cornudella de Montsant y Ulldemolins, última población en la que se ha realizado parada para saborear un apetitoso almuerzo en la Fonda Toldrá, recomendable 100%, por su buena cocina y la simpatía de la propietaria, Carme. Terminados de almorzar la alcaldesa del municipio de Ulldemolins, Sra. Misericòrdia Montlleò, ha acompañado al grupo a realizar una visita a la iglesia renacentista que destaca en la población al ser una de las pocas iglesias que está totalmente terminada en la época del renacimiento, destacando en su interior el órgano, uno de los más antiguos de Cataluña, construido en 1637.

A las 12 del mediodía han vuelto a rugir los motores de las BMW para seguir ruta hasta a población de la Pobla de Cérvoles, donde nos esperaba a la llegada su alcalde, el Sr. Jaume Estradé, la teniente de alcalde Sra. Montse Miró y los especialistas del pueblo en cultura local, Cristina, Tere i el Sr. Josep. Junto a las personas que nos esperaban, por grupos, hemos realizado una muy interesante y recomendable visita cultural a la población, visitando los lugares más destacados, la “Ermita de Sant Miquel”, el “ecomuseu de l’oli” y la iglesia de la “Mare de Déu de la Junquera” . Terminadas la visitas y con la tranquilidad y paz que domina en la población, población de 245 habitantes, nos hemos dirigido al restaurante “La Llena”, donde Montse y su equipo nos has ofrecido una buena comida en la que han destacado los caracoles en salsa, plato típico de la provincia de Lérida y el aceite de oliva, producto agrícola mayoritario de la población y de un buqué exquisito.

Sobre las 5 de la tarde, después de comer, los participantes han vuelto a poner las BMW a rugir para afrontar la última parte del recorrido, la vuelta a casa, unos buenos 55 Km, recorriendo parajes de bosque y campo por las poblaciones de El Vilosell, Vinaixa, La Espluga de Francolí, Montblanc, La Riba, Alcober, Reus y llegada a Vila-seca. Llegados a Vila-seca y después de realizar un recorrido por el interior del municipio, en la misma plaza que ha empezado el día, plaza de l’Església, hemos llegado para dar por finalizada la jornada, no sin antes refrescar las gargantas en la “Cafeteria l’Oficina” y entregar a todos los participantes la camiseta de recuerdo de participación en esta “VII Trobada de Motos BMW Clàssiques de Vila-seca”.

La Associació Cultural Vila-secana dels Motors Antics, AC.VIMA, ya piensa en la edición del 2016, la VIII Trobada, no sin antes acabar de preparar las salidas de este año 2015, el día 19 de julio, la Trobada de motos amb dipòsit sota xassís y los días 3 y 4 de octubre la XXI Trobada de Motos Clàssiques.
Cartell VII Trobada BMWXX Trobada de Motos Antigues a Vila-seca.
 

XX TROBADA MOTOS ANTIGUES A VILA-SECA
 

Vila-seca 27 i 28 de setembre de 2014 

PROGRAMA:                                                                    


Dissabte 27 de setembre

 

De 8 a 9 h, agrupament dels participants a la plaça del Mercat Municipal de Vila-seca. Formalització de les inscripcions, i entrega de la samarreta commemorativa de la Trobada.

 

A les 9.  Sortida puntual.

 

A ¾ de 10. Parada per esmorzar a La Riba.

 

A les 11. Reprendrem la ruta cap a Prades, passant per Farena i Capafonts.

 

A ¾ de 12. Arribada i visita de la monumental població de Prades.

 

A la 1. Ens desplaçarem al Restaurant L’Hostatgeria De Poblet on dinarem.

 

A les 5. Havent dinat reprendrem el camí de tornada cap a Vila-seca passant per Montblanc, Alcover i  La Selva del Camp.

 

A les 7. Arribada a Vila-seca i fi de la Jornada.


Quilòmetres aproximats a recórrer  140 km.

 

 

Diumenge 28 de setembre.

 

De 8 a 9. Agrupament dels participants a  la plaça del Mercat Municipal de Vila-seca, formalització de les inscripcions, i entrega de la samarreta commemorativa de la Trobada i degustació de la tradicional “Xocolata amb Coca”.

 

A les 9. Sortida direcció al Coll d’Alforja i La Mussara.

 

A ¾ de 10. Parada per esmorzar al Restaurant Rixixiu d’Alforja.

 

A ¾ d’11. Continuarem la ruta passant pel Coll d’Alforja, campament dels “Castillejos”, La Mussara, Vilaplana, l’Aleixar, Maspujols, Reus i Vila-seca.

 

A la 1. Arribada a Vila-seca, fi de la trobada.

 

A les 2. Dinar al Restaurant “Torre del Delme”, on la direcció del local ens tindrà preparat un bon àpat. Al final del dinar seran lliurats els recordatoris i premis a tots els participants que ens hagin acompanyat.

 

 Quilòmetres aproximats a recórrer 75 km.  


cartell


 "XII TROBADA DE MOTOS AMB EL DIPÒSIT SOTA XASSÍS A VILA-SECA"

El 20 de juliol, a partir de les 9 del matí a la Plaça de l'Esglesia. (Sortida a 2/4 de 10)

XII Trobada sota xassís XIX Trobada de Motos Antigues a Vila-seca.

Els dies 28 i 29 de setembre de 2013

Cartell XIX Trobada.                                                                                                                      

Benvolgut amic/ga:

 

 Ja hi tornem a ser, com cada any, la “maquinaria” d’ACVIMA es torna a posar en marxa per preparar la tradicional trobada de motos antigues, aquest any ja es la XIX edició. Els propers dies 28 i 29 de setembre realitzarem la “XIX TROBADA DE MOTOS ANTIGUES A VILA-SECA”.

I el programa que hem preparat es el següent:  

 Com cada any, la Trobada es compon de dues sortides (opcionals):

 

     - Dissabte dia 28 de setembre, sortida a les 9:00 hores de  Vila-seca, de la Plaça del Mercat, essent el punt de destí la població de Santa Coloma de Queralt, on està previst arribar-hi sobre les 12:00 h. Realitzarem un bonic recorregut per les comarques del Tarragonès, l’Alt Camp i La Conca de Barberà, passant per les poblacions de Salomó (on pararem per esmorzar ), Vila-rodona, Santes Creus, Pontils, Esblada ..... I al arribar a Santa Coloma de Queralt farem una visita guiada de la població, i després, dinar de germanor al restaurant ”El Colomí”.  

 

     - Diumenge dia 30, de 8 a 9 del matí, ens trobarem a la Plaça del Mercat Municipal, i mentre ens agrupem degustarem la tradicional “Xocolata amb Coca”. Tot seguit i segons el programa establert ens dirigirem fins a la bonica població de Riudecanyes on ens tindran preparat l’esmorzar al Restaurant “La Societat”. Seguirem la ruta de tornada a Vila-seca, passant per les poblacions de Duesaigües, Les Borges del Camp, Alforja, Vilaplana, La Selva del Camp, i arribats al nostre poble, anirem al restaurant “La Torre Den Delme”, on dinarem i es farà entrega dels records commemoratius.

 

Els preus de la sortida, amb pagament anticipat fins el dia 26/9/2013, sòn:

 

 

1.Sortida dissabte

50 €

X                   persones

2.Sortida diumenge

25 €

X                   persones

3.Sortida dissabte i diumenge

65 €

X                   persones

Dinar diumenge (opcional)

20 €

X                   persones

 

 

TOTAL

 

 

Acompanyants el mateix preu que el pilot.

 

SOLSAMENT PER MOTOS FABRICADES FINS L’ANY 1980.

 

Els preus de la sortida, amb pagament el mateix dia de la sortida se’ls aplicarà un recàrrec del 50% en la inscripció, segons acord pres a la reunió de clubs de la província.

  

  Podeu fer el pagament anticipat als comptes:

 

0081-0331-26-0001040610 de Banc Sabadell

2100-1326-00-0200093638 de La Caixa  

indicant el nom del pilot i un telèfon.

Després heu d’enviar el resguard bancari junt amb la fitxa d’inscripció a :     e-mail   acvima@telefonica.net o Fax   977391419.

 Tenim, per tots aquells que vinguin de lluny reservades habitacions a l’Hotel**** Palas Pineda. Per contractar l’habitació podeu fer-ho directament al e-mail  reservas@palaspineda.com o al telèfon            977 37 08 08 (Dolores Ochoa), indicant que sou del grup de Motos Antigues.

 Els preus de l’hotel no estan inclosos en l’ inscripció, el participant tindrà que abonar-ho directament a la sortida del hotel. 

Per qualsevol consulta us podeu dirigir a :

 -Anton, telèfon 629 92 59 10.

-Josep Toquero, telèfon 600 45 11 75.

-Jordi Ferré, telèfon 607 97 30 67.

-e-mail   acvima@telefonica.net

-Web   http://webfacil.tinet.org/acvima

 

Hi haurà trofeig especial a:

-      La moto més antiga local.

-      La moto més antiga forànea

-      Al pilot local de més edat.

-      Al pilot forani de més edat.

-      A la fèmina més jove.

-      Al pilot vingut de mes lluny.

 

Aneu-vos preparant que tenim molta benzina per cremar i quilòmetres per recórrer.
Us esperem els dies 28 i 29 de setembre.


En el seguent arxiu teniu tota la informació.
Tot XIX Trobada
 XI TROBADA DE MOTOS AMB EL DIPOSIT PER SOTA XASSÌS

Cartell sota xassis 2013VI Trobada de BMW Clàssiques a Vila-seca.

Dia 6 d'abril de 2014.

cartell VI trobada bmw 


Programa VI Trob BMW
Inscripcio VI Trb BMWV TROBADA DE BMW CLÀSSIQUES A VILA-SECA

DIA 7 D'ABRIL DE 2013


foto grup V Trobada BMW

El dia 7 d’abril a Vila-seca vam celebrar la V Trobada de BMW Clàssiques, vam recórrer  245 Km per les comarques del Baix Camp, la Ribera de l’Ebre, el Segrià, les Garrigues, la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès.

A 2/4 de 8 vam començar a arribar els organitzadors, s’havia de penjar la pancarta en record al Josep. I tal i com estava establert al programa, a les 8 del mati van començar a arribar els primers participants a la Pl. de l’Església, el cel estava completament destapat, i feia bastant de fred. Vam veure que el vent també ens acompanyaria sense haver-lo convidat ningú.

A les 9 i escaig, havent arribat tots els participants inscrits, vam sortir cap a la població de Garcia, vam sortir de Vila-seca amb molta precaució, el vent era bastant fort, vam anar direcció cap a Reus, Riudoms, Montroig, Vandellós i Tivissa, on el vent ja semblava que el començàvem a deixar enrere, vam continuar cap a Mora i Garcia, al arribar a Garcia vam anar cap al Restaurant “El Pas De L’Ase”, on el Marc i el seu equip teníem preparat un “esmorzaret” d’aquells que no pots fer cada dia, però que a tothom agrada.

Desprès d’esmorzar, vam continuar la ruta per Maials, Alfès i Lleida. A Lleida vam visitar el Museu de l’Automoció Roda Roda, atenent les explicacions del Senyor Francesc Segura, on ens va explicar totes les peculiaritats dels vehicles exposats. Va ser una visita que creiem que a tothom va agradar, ja que els vehicles exposats son molt macos.

Desprès de la visita vam agafar les motos i ens vam dirigir cap a la població de Les Borges Blanques, al Restaurant Masia Salat, per dinar. La veritat es que vam dinar sense tenir massa gana, però era l’hora de dinar.

I havent dinat, vam continuar cap a Vila-seca passant per les poblacions de Vinaixa, L’E

cartell V bmw

spluga de Francolí, Montblanc, La Riba, Alcover, La Selva del Camp, Reus i Vila-seca; al arribar-hi, vam anar al bar-restaurant L’Oficina, on ens tenien preparat un piscolabis amb una copa de cava per brindar, també hi vam donar el record commemoratiu de la trobada i ens vam acomiadar fins a la propera. 

Desde ACVIMA ja només ens queda donar les gràcies a :

-tots els participants per la seva participació

-als col·laboradors per la seva ajuda

-i a l’empresa AS BUSQUETS, que com cada any, i ja en fa cinc, no ha fallat.

A TOTS MOLTES GRÀCIES I FINS L’ANY VINENT.


 GoogleDE VILA-SECA AL MONESTIR DE PEDRA EN MOTO CLÀSSICA

28, 29 i 30 D’ABRIL DE 2012

INSCRIPCIÓ TANCADA.

 III SORTIDA D’ESTIU, DE VILA-SECA AL

MONESTIR DE PEDRA EN MOTO CLÀSSICA.

28, 29 i 30 D’ABRIL DE 2012.


 

Benvolgut amic:

Aquest any, per problemes de calendari, hem avançat la sortida d’estiu al mes d’abril. Hem previst realitzar la sortida al Monestir de Pedra i la Ciutat de Calatayud.

 

La sortida serà del dia 28 al 30 d’abril. El dia 28 anirem fins a Calatayud, on ens allotjarem, el dia 29 visitarem el Monestir de Pedra, i el dia 30 serà de tornada cap a Vila-seca.

 

El preu d’aquesta sortida es de 230€ per als socis, i 250€ per als no socis (en habitació doble). En el preu hi ha inclòs: el dinar del dia 28 (segurament a Belchite), sopar dormir i esmorzar els dos dies a l’Hotel Castillo de Ayud (edifici modern)*** de Calatayud, el dia 29 visita al Monestir De Pedra (entrada al Parc Natural, dinar i visita guiada al Monestir Cistercenc S. XII), i el dinar del dia 30 (segurament a Alcañiz).

 

L’habitació individual té un suplement de 40 €.

Els acompanyants que vulguin viatjar al cotxe d’assistència hauran de pagar un suplement de 50€.

La data límit d’inscripció és el dia 23 de març  i per reservar plaça cal ingressar  100€ per persona, i la resta s’ha d’ingressar amb data màxima el dia 20 d’abril al compte corrent :

 

La Caixa: 2100 1326 00 0200093638

Banc Sabadell: 0081 0331 26 0001040610

 

LES PLACES SÓN LIMITADES, SERÀ RESPECTAT ESCRUPULOSAMENT

L’ORDRE D’INSCRIPCIÓ.

 

Per més informació o qualsevol aclariment:

 

629 92 59 10, Anton             607 97 30 67, Jordi Lluis

Email:  acvima@telefonica.net

 

 

 

 

Vila-seca 20 de febrer de 2012

El president:

Anton Morell Clavé  

 

                                                     

 

Planning del viatge a

Calatayud-Monestir de Pedra

 

                                                     

 

 

Del 28/04/2012 al 30/04/2012.

                                                                                                                   

28 d’abril

 

10:00  h sortida Vila-seca pl de l’ Església

 

14:00 h dinar a Belchite

 

18:00h arribada a Calatayud i acomodament a l’Hotel Castillo de Ayud (edifici modern)***

Sopar i dormir.

 

29 d’abril

 

8:00 Esmorzar.

 

9:45 Sortida cap al Monestir de Pedra.

 

10:00 Entrada al Parc Natural de Monestir de Pedra

 

13:30 Dinar al Restaurant “Piedra Vieja”

 

16:00 Visita guiada al Monestir Cistercenc S.XII.

 

18:00 Tornada cap a l’hotel

 

30 d’abril

 

Esmorzar al hotel i sobre les 10:00h sortida direcció Vila-seca

 

14:00h dinar a la població d’Alcañiz.

 

18:30h arribada a Vila-seca.

 

 

L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol dels aspectes del

 programa sense previ avís.Enllaços amics, fotos, vídeos...