PROPERA SORTIDA:

 

  CONESA/SANT PERE DE SABELLA/PLA DE MARIA/CONESA  (10 km.)
QUEDA SUSPESA LA CAMINADA que teníem previst fer el proper diumenge, 11 de març, a la RUTA TARONJA, a Conesa. En previsió del mal estat del camí, degut a la neu i a les últimes pluges, hem cregut convenient deixar en suspens aquesta sortida. Oportunament es comunicarà la nova data. 

Sortirem a les 8 del matí de la parada del bus, al Pont Nou, i anirem en cotxe fins Conesa. Allí començarem la caminada en direcció a l’ermita de Sant Pere de Sabella, on esmorzarem. Seguirem cap a la font de Sabella i el mirador del Pla de Maria, per tornar novament al punt de partida, Conesa.

 Tipus de recorregut: CIRCULAR.                           Desnivell màxim: 196 m.Longitud del recorregut:  10 km.                             Desnivell acumulat: 330 m.Dificultat: FÀCIL. INSCRIPCIONS PER A NO FEDERATS: Qui vulgui participar a la caminada, sense estar federat, caldrà que ho comuniqui per tot el dijous dia 8, per tal de poder-li tramitar anticipadament la llicència de la FEEC (5€), la qual haurà de fer efectiva el dia de la sortida.Quadres de llicències de la FEEC del 2018

Carnet sub14-sub17Carnet sub14-sub17

Carnets sub18 i MajorsFotos Congost de Mont-rebei 18-05-2014

 


1

 Per veure les fotos clicar d'amunt de la imatge.Fotos sortida Montserrat 16-11-2014

Montaserrat2 Per veure les fotos clicar d'amunt de la imatge.